And the days go by...

Ja ja men sann, her ligger jeg og blomstrer. Grunnen til at jeg ikke sover ennå er at jeg har en selvutnevnt studiedag i morgen. Grunnen til det er at vi har en slik lang 08.00-10.00-skoledag i morgen, med et eller annet som ikke akkurat har noe med selve barnevernsstudiet å gjøre.. Det er i hvert fall ikke livsfarlig om man går glipp av det. Det var noe med FOs lokallag, mentortilbudet "Nattergal" og klassens time. Nå har det seg slik at jeg har ingen til å kjøre i barnehagen i morgen, jeg må kjøre selv. Da rekker jeg ikke opp på skolen tidsnok til å få med meg noe som helst. Unntatt kanskje en tjue minutters tid. Og å dra opp til Lillehammer, for 20 minutter jeg kan få høre om av andre gjennom fronter eller face.. Det er vel ikke helt nødvendig. Så i morgen blir det heller studiedag, og jeg skal starte på neste ukes pensum. Jeg skal lese bok om "gode fagfolk vokser". 
Dagen idag har vært innholdsrik, skulle jeg mene. Startet dagen med kaffe og CC Cowboys på full guffe. Jeg sang duett med både Marius Grønneberg og Freddie Mercury på vei til skolen. Og jeg er sikker på at jeg sang minst like bra som dem ;) På vei hjem igår sang jeg duett med Celine Dion, og jeg vil si at vi er igrunn på samme nivå ;) 
Vel framme på skolen fant jeg gruppas skøyer i kantina, så jeg fikk summet meg og notert litt til framlegget vi skulle ha. Vi har gjort gruppeoppgave om "Barnevern i media", og skulle da vise fram hva vi hadde gjort. Jeg syns det gikk veldig bra. Det var første framlegg i år, våres første høgskole framlegg. Jeg drog fram all kunnskap om hvordan man holder framlegg (ikke lese fra arket, øyekontakt med de som ser på, ikke for mye info på power point osv.) Og det gikk! Jeg måtte titte på arket en gang, men det må da vara lov!

I kveld har vi vært på tupper ware-møte i Skogbygda. Fekk hændle litt der da! Så nå blir det kakubaking i milla slaga!  

Nå er det vel natta, men tenkte å se en film først. Den heter "Snakk med meg". 

Natta folkens =) 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits