GJEEESP.... SNORK... DUNK.. NATTA!

Klokken er snart slagen, det kjenner jeg nå. Jeg var oppe tidlig idag, og skulle til skolen gå. (Ell kjøre da.. je prøvde meg bære på et lite rim der ;) ) 

Jess da.. Dette har vært en innholdsrik dag. Jeg har fått et inntrykk av at det er mange misfornøyde mennesker her i landet idag, pga. gårsdagens valgresultater. Jeg er ikke sur eller misfornøyd for hvordan det gikk, ikke at jeg er så jævlig blå på alle måter, jeg er nok en god blanding av flere partier. Men det kan jo hende et regjeringsskifte kan gjøre det bra og. La noen andre få prøve å styre showet ei stønn.  

Heldigvis var det ikke så mye valgprat på skolen idag. Vi gikk rett i gang med forelesning om relasjonskompetanse. Hva legger dere i det ordet ? Jeg er igang med å skrive oppgave om temaet. Vi skal redegjøre for hvordan personlig kompetanse og relasjonskompetanse kommer fram i pensum. Takk og lov for at vi har vår lille smågruppe, og kan kontakte storgruppelederen til nesten alle døgnets tider. Jeg stod fast litt istad, men nå tror jeg at jeg er på gli. Etter bare noen innspill fra andre kanter. Jeg er litt for trøtt til å fortsette nå, men innledningen er klar. Så drar jeg rett opp til skolen etter Alva er kjørt i barnehagen i morgen. Vi starter ikke før 14.15, men da tar jeg en skrivedag oppå der før vi starter.  Da er mye gjort, tenker jeg. Så får man ta siste finnish etter forelsningen i morgen, før det er gruppeoppgave på torsdag. Da kan vi også sikkert dirkutere denne oppgaven litt, før vi skal framlegge gruppeoppgaven på fredag og levere den individuelle oppgaven OGSÅ på fredag (innen klokka 14.00!!) Og da, klokka 14.00 på fredag, da skal jeg ta helg med god samvittighet, og fortsette å lese pensum. 

Jammen er jeg glad for at jeg har valgt et så spennende studie! Det er masse jobb, men så spennende. Vi skal by på oss sjøl, drite oss ut, bryte regler og vi sjøl er det viktigste verktøyet i yrket vi skal ut i. Det blir tre spennende år. Og tøffe. Det er moro å være ordentlig i gang! =) 

Nå kjennes det ut som jeg kan sovne på stolen her, men Alva sin niste må smøres, klær skal finnes fram og jeg skal innom dusjen, før jeg faller i koma. I morgen er det allerede onsdag, det vil si at helgen er rett rundt hjørnet.. 

Her er et bilde av Plaza, sett nesten fra oven.. 70 meters høyde.. Det falt inn på tlf min idag ;) 

Nå er det natta! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits