13.09.2013

Forrige fredag tenkte jeg som så, ahh, nå er det helg. Det skal bli godt. Og helga var gooood og ;)
Så kom søndagen, jeg tenkte... Fader så fort den helga her gikk. Nå er det ny uke, en femdagersuke til Lillehammer.

Nå, 80 mil senere og ganske mye klokere (vil jeg si), ettersom jeg har lært masse denne uka, så er det jammen helg igjen! Denne uka har jo gått SÅ fort. Men nå er det altså helg, i TRE dager.. Nesten... Jeg har noe pensum som skal leses og fordøyes, slik at jeg igjen er  klar for noen dager på HiL. 

Idag har vi avsluttet gruppeoppgaven med et framlegg for storgruppa. Alle gruppene var veldig flinke, syns jeg. Om vi ikke hadde personlig kompetanse og realsjonskompetanse i hodet fra før, så har vi det nå. Flinke studenter! Etter framlegget og litt prating skrev smågruppa mi gruppekontrakt. Veldig alvorlige saker. Ja, det er egentlig det. Men gruppa mi er så bra, så er ikke noe problem å "følge" kontrakten. 

Jah, men nå er det altså helg. Jeg skal bare hente snuppa mi i barnehagen før det offesielt er helg. Så skal vi vel en tur på butikken, spise litt sushi og bare ta livet med ro. "Nytt på nytt" starter i kveld.. "Senkveld" også.. Så blir vel litt tv da. I morgen skal kjæringørkje slå til igjen, til stor glede for de som får oppleve det ;) 

Jess.. Go'hælj a folk og dyr! =) 

Slenger med et bilde av en aviskurv her, Alva er fotografen =) 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits