15.09.2013

Da har helgen gått.. igjen. De helgene flyr avgårde..

Jeg har hatt en fin helg, denne helga også ;) Fredag var det gullrekka på tv, kjenner meg ikke som en ungdom lenger akkurat, når fredagen går med til slik "voksen-tv". Men nei og godt det er å bare kollapse på sofaen etter ei hard uke!

Igår kom min bror og klippet plenen, og jeg fikk gjort alt det som trengtes ute. På kvelden, til Alvas (og min) sin store glede, fikk vi besøk av en kjekk en ;) Jeg laget lasagne også så vi på tv da =) Vi har endelig fått sett nesten alle episodene av "Game of thrones" nå, vi så to igår etter sengetid. Har at en, som da er den blodige sesongslutten. Men det blodige startet på nest siste episode.. fy fader! Håper vi får sett den siste til helgen igjen. Vi prøvde også en vin vi ikke hadde smakt før. Wongraven heter den. Det er vinen til vokalisten i Satyricon. Og vinen var ikke så verst =) 

Idag har vi vært og spist vafler borti her, også har jeg fått satt i nye lyspærer i samtlige utelamper.. nesten! ;) Jeg har også fått organsiert kjøkkenet litt. Nista til Alva er smurt, skal finne fram klær og gjøre klar barnehagesekken etterpå. Og såååå.... skal jeg lese pensum! Begynne hvertfall. Vi skal lese noe i kompenidet.. 

Tanten leste eventyr for Alva i kveld. Asbjørnsen & Moe. Hun leste om "Tommeliten" og "Smørbukk". Veldig koselige eventyr.. Hvor Tommeliten drukner i smørøyet på grøten. Og Smørbukk kapper hodet av trolldattera og legger det i senga, for så og koke sodd på kroppen hennes. Så kommer haugkjerringa og byr inn folket på hva hun tror er Smørbukk-sodd. Men det er datter-sodd hun serverer, uten å vite det.. Er det rart man blir som man blir ;) 

Helga har vært fin! I morgen er det studiedag, før de fire neste dagene skal tilbringes på Lillehammer. I hvertfall deler av dagene da. 

Slenger med et gammelt bilde jeg =) 

Jaja.. Natta da! =) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits