MITTWOCH (?) (med forandringer)

Skrives det sånn? Samme det.. Jaja men sann, så var det onsdag.. Ikke så altfor lenge igjen til torsdag. Dette har vært en innholdsrik dag, litt i hvertfall. Først hadde Alva og jeg en lat morgen, med havregrøt og God morgen Norge. Var på hagevandring hos Finn Schöll blant annet, men hu bikini-fitness dama rakk vi ikke å se. Vi var vel uti barnehagen i 10-tiden. Der var hele flokken ute, og til alles STORE begeistring var det både lastebil, stor gravemaskin og ei lita gravemaskin rett ved barnehagen. Det var stas for de små, og meg da. 

Jeg har lyst på ny sofa! Så jeg dro til Helset en tur. Der står det en sofa, som rett og slett roper på meg! ;) Jeg vil ha den sofaen! Den er FIN og GOD, den perfekte kosesoafen. Den jeg har nå er ikke så behagelig å tilbringe for eksempel lørdagskvelder på.. Men den jeg så på idag hadde vært perfekt! Så jeg krabber rundt med tommestokken og måler. 

Se så fin! 

Så den ønsker jeg meg! =) 

Inn her skulle det jo egentlig litt mer. For da jeg skulle dra fra Helset møbler ringte jeg bæstesnuppa mi, Silje. Men hun tok ikke telefonen. Jeg ringte to-tre ganger, tror jeg, men ikke noe svar. Så jeg bare drog dit jeg, og ringte på døra.. Ingen kom og åpnet døra. Bilen doms var heme, så jeg prøvde Ørjan sin telefon. Han svarte! Han hørtes litt trøtt ut da ;) Det var jo ikke så rart, for hele gjengen lå jo og sov ;) Også kommer jeg, på overraskende besøk. Elise var en eneste stor sol =) Så grom og blid! Hu satt på armen min hele tiden jeg var der omtrent =) Søte Elise =) Det var veldig koselig med litt babykos, før jeg skulle kjøre opp til Lillehammer. Også smakte jeg også den der boblesjokoladen, med karamell. Den var skikkelig god! 

 

Nå driver iPhone og laster ned ny iOs.. Jeg tro rjeg skal ta meg ei kakuskive og en latte. Før det er natta, skal opp å ha individuell samtale på skola før forelsening i mårra. 

Have a nice night! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits