HARD WOOD FLOOR!

Igår fikk jeg kjent på hvor hardt gulvet i gangen min faktisk er! Heldigvis ikke stengulvet i gangen nede(murgolvet nede så, det har jeg  kjent på før), men tregulvet i gangen oppe. Hehe! 

Jeg tryna så jævlig hardt!!!! Haha!!! 

Uten at jeg så det, så lå det nemlig en sånn plastgreie på gulvet. Jeg vet ikke helt hva det heter.. Men det er sånn som sitter utapå pappesker, når man får pakke i posten feks. Sånn stiv plaststropp på en måte. Samme det. En slik lå det på ganggulvet, bare at jeg ikke så den. Lyset stod ikke på. Jeg hadde vært i stua med Alva, så hun skulle gi Lars nattakos. Jeg skulle ned og slippe inn Caiser. Og på et eller annet vis hadde jeg da tydeligvias fått hektet begge bena inni den greia. El ene benet inni, mens jeg tråkka på den med det andre kanskje.. Jeg smalt hvertfall i gulvet! Jeg tror det smalt og asså :p Haha!

Alva ble redd, jeg ble mest overraska og jeg er ikke heeelt sikker på hva Lars tenkte :p Jeg slo kneet noe jævlig! Og skuldra fikk en smell, og hånda fikk en skikkelig smell. Jeg fikk blåmerke med en gang, INNI hånda! Og kneet mitt er litt numment utapå. Også er jeg litt støl i ene armen. 

Blåmerke og kul på skuldra. 

Var vanskelig å få til så det syns på bildet da, men under her er kneet mitt.. Det er hovent, det pleier og være mer klumpete enn det er der :p 


Blåmerket inni hånda syns nesten ikke på bildet, også var det mer blålilla igår. Men det er da blått inni hånda,  og litt kul. 

Kunne ønske jeg hadde sett det sjøl, åssen det så ut! Må jo ha sett så dumt ut! =D 

Det var jo flaks da, at jeg ikke måka huet inni hjørnet op veggen ell trappegelnderet.. Da kunne jeg fort ha sett litt verre ut idag ;) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits