SOLHEIM BY NIGHT

Da var det så og si kvelden for superstudentmammaer. Nuppenupp sover, biskene har fått mat og vært ute, jeg mangler å smøre niste bare. Jeg skal bare skrive litt her først, før jeg smører niste og setter med til med pensum. 

Vi startet tidlig på skolen idag, med kjempespennende forelesning! Vi hadde besøk av en barnevernspedagog/hundeinstruktør. Hun hadde selvfølgelig med seg "verktøyet" sitt på forelesning, nemlig hunden Elektra. Kjempefin og snill hund! Det var blanding av Leonberger, Doberman og Rottweiler. Fin jente! =) Forelesningen het "dyreassistert aktivitet og terapi", så Elektra er rett og slett en miljøterapeut med pels og fire ben. Og hun har utrettet mirakler  både med barn, voksne og innsatte i norske fengsler. En hund er et menneskes beste venn, det er ikke tull =) 

Etter forelesningen om hund, hadde vi forelesning om rusproblematikk. Også et veldig interessant tema. Men det trenger jeg ikke akkurat å gå inn på. Det jeg ble overrasket over var at i følge statistikk så viser det seg at norsk ungdom (mellom 15 og 20 år) drikker mindre og ruser seg mindre. Jeg syns ikke jeg hører om annet enn helgefylla, ukesfylla og at det er mere narkotika i omløp enn vi er klar over. Hasj for eksempel, man hører jo om at det er på fester OVERALT! 

Etter skolen var det et hyggeligere "tema" igjen, det var høstsuppe i barnehagen. Det var koselig =) Mange søte små og god suppe =) 2-3 åringer sier og gjør masse rart =) 

Om en stund stenges vegen utafor meg. Den skal graves over, de skal skifte stikkrenne. Det er gravemaskin og lastebiler uti her. De starter nå i kveld og holder på til lørdag. Jeg HÅPER Trixi ikke bryr seg.. ellers kan det jo bli moro på natterstid. Men det skal bli så godt å ikke ha 80km/t ++ rett utafor døra i noen dager. Mye bedre med anleggstrafikk =) 

Nå skal nista smøres og pensum skal leses. Have a nice night everyone! 

Et bilde av Elektra. Hun gikk rundt og hilste på i løpet av forelesningen. Noe portrettfoto var hun ikke med på, men kos ville hun ha =) 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits