Torsdagkveld fra Solheim!

Nå er jeg veldig klar for helg! Men det er igjen en dag på Lillehammer før jeg kan si go'hælj. Nå er niste smørt, klær funnet fram, de nye støvla og den nye lua er merket med navn. Jeg har satt meg ned for å lese litt pensum før jeg tar kveldstellet og stuper i seng. Må bare blogge litt først;)

Jeg drog opp til Lillehammer klokka kvart på sju i dagtidlig. Gravemaskinene hadde drevet på i hele natt, men både Alva og jeg sov så godt! Er nok en søvndyssende lyd i gravinga ;)
Jeg måtte se hvordan det hadde blitt da.

Sånn så det ut. Etter jeg hadde tatt bilde og kjørt ut bilen, da så jeg at de to gravera fortsatt satt i gravemaskinene. De syns sikkert jeg er rar :p

På skolen hadde vi forelesning med ei fra Lillehammer kommune som driver med bosetting av vanskeligstilt ungdom. Etter det hadde vi en time fri, så vi tok lunsjen på McDonalds. Og så til slutt hadde vi forelesning om fosterhjem.

Da jeg skulle hente Alva kjørte jeg bare E6 til Tangen. Det skulle vært firefelts veg helt til Lillehammer. Det går likesom mye fortere da;)

Da jeg kom i barnehagen var ikke Alva ute med de andre. Hun hadde nesten sovnet ved matbordet, så hun ene som jobbet der la henne ned. Og hun sov! Så Alva sov søtt da jeg kom. Vi drog (en omvei) til mormor og bæssfar, hvor vi fikk middag.

Det hadde skjedd litt forandringer uti vegen her da vi kom at. Og Alva var såå interessert i å se på gravemaskina.

Nå frå jeg lese litt.. Før søvnen tar meg. Jeg skal hente min bror i morgen, før jeg kjører han på skolen og Alva i barnehagen, før jeg tar ukas siste Lillehammertur.

Natta!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits