HELGEN FLØY AVSTED!

Det er mandag igjen idag, og vi har hatt en myk start med sosialpedagogikk. Tretimers skoledag er ikke så ille, den kunne godt vært lenger for min del, ettersom det er litt langt å kjøre. Sos.ped virker hvertfall som et interessant tema, så langt. Vi får oppgave på onsdag, og den er visst krevende, så det blir spennende.

Denne boka er ukas pensum, så hvert ledige minutt blir ikke ledig lenger. Det jeg foreløpig har lest er mest historie, interessant historie.

I helgen skjedde det ikke mye.. Fredag var det gullrekka på tv(føler meg så gammal da jeg sier det:p), før jeg drog for å hente mr.Handsome på by'n. Da jeg fikk han hjem så ringte Steffen. Han skulle snakke med Lars på tlf, og de to fant ut at jeg også skulle hente Steffen, i Åsbygda. Steffen ville liksom ikke kjøre i min bil han da, så vi måtte kjøre Audi. Og det gjorde ikke noe! Jeg ble ganske glad i den bilen, ganske fort. Veldig god å kjøre! Så ja takk til å kjøre den avogtil;) Turene til Lillehammer hadde blitt enda morsommere da:)

Det ble ganske sent(tidlig) før jeg var hjemme.. For de to moroklumpene begynte å snakke bil osv osv.. Også fant de ut at de ble gode kamerater, så kvart på fem(!!!) var jeg hjemme i min egen seng. To timer senere våknet Alva. Jeg vil påstå at jeg var litt trøtt på lørdag;)

Lørdagen startet med et bad, som gjorde at jeg faktisk våknet litt. Så drog vi til Sabel ink så Eli sin tattoo skulle fotograferes.

Som nevnt tidligere har jeg lyst på ny sofa.. På bildet over her ser man den gamle. Noen som vil kjøpe? Eller vet om noen som trenger? Vi drog på Helset møbler. Jeg har funnet ut at jeg skal gi meg selv ny sofa i julegave. Kanskje også få med noen å spleise på den, slik at det ikke blir så dyrt på meg. Så nå et sofaen bestilt, og den kommer hjem i løpet av noen uker. Det blir bra!!

Herligheten <3

Jeg fikk også vasket vinduer og hengt opp nye gardiner på lørdag. Så skal veggene vaskes også, før den nye sofaen kommer inn.

Nå skal jeg lese pensum, før jeg henter sjefen i barnehagen:)

Ha en fin mandag videre, snart er det helg igjen! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits