Et grynt frå sengekænten!

Her ligger jeg, ren og pen i fresh seng. Har det ganske bra her jeg ligger, men senga er litt tom på ene sia..

Klokka er egentlig alt for sent, men fikk lyst til å skrive litt, før jeg tar turen til drømmeland.

Det er kaldt om dagen. Stælken passet på å hoppe opp på varm bil før hun ble med inn.

Vel.. Dagene går fort for tiden. Jeg er snart ferdig med det første halvåret på HiL. Tia flyg!!! Vi er i full gang med aktivitetsfag nå, og det er kjempegøy! Vi er delt inn i fire storgrupper. Det er ei musikkgruppe, ei kreativ-gruppe, ei idrettsgruppe og ei friluftsliv- og dyregruppe. Gjett hvilken gruppe jeg er på?

Jeg er på friluftslivgruppa! Hurra! Vi har planlagt et supert opplegg! Vi har mye forskjellig kompetanse i gruppa, så det blir bra! Jeg kan ikke skrive så mye om det, i tilfelle noen på den andre gruppa leser her. De skal ikke vite så mye før de kommer. Vi skal ha med musikkgruppa på tur. De er våre "ungdommer".

Aktiviteter er veldig viktig i sosialt arbeid, og friluftsliv (og alt det innebærer) er veldig mye brukt. Så aktivitetsfag er en viktig bolk i barnevernstudiet. Jeg har valgt en så spennende og bra yrkesvei!

Friluftslivgruppa har vært med den kreative gruppa idag, og skal på igjen i morgen. Vi har fått testet våre kreative sider med scrapping, gips (støpt masker), laget mat, malt bilder og vært fotografer. Kjempebra opplegg!! Sosialpedagogikken kom fram i alle aktivitetene. Det så også ut som at alle hadde en veldig fin dag. Danseoppvisning fikk vi også. De som underholdt imponerte med "steke-vafler-dansen", "vannspreder-dansen" og "reke-dansen". Jeg har det tilogmed på film ;)

Etter middagen var det godt å komme seg i bilen og dra hjem. Det var også veldig godt å være passasjer idag. I hvertfall til Stange. Jeg var hjemme i åttetiden i kveld, så da ble det Alvakos resten av kvelden:) Helt til hun sovnet på fanget mitt:) <3

Jeg kjenner at det skal bli godt med juleferie nå! Etter denne uka som er fylt opp med aktivitetsfag, så er det en "liten" uke med forelesninger neste uke. Neste fredag( eller torsdag) får vi oppgave, så er det en uke oppgaveskriving(!!!!). Og så... Er det JULEFERIE!!!! Og det blir godt! Da er det julekos helt til 6.januar.. (Skolestart OG jeg blir 27(!!!) år!)

Nå er det natta:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits