EN GOOOD HELG!

Dette har vært en flott helg! Helt siden torsdag egentlig ;)

Igår drog vi til Oslo, vi skulle på konsert og overnatte på hotell.

I ett-tiden drog vi innover. Vi skulle sjekke inn på hotellet klokken tre. Da vi kom fram var det en del folk inni lobbyen på Plaza, det var gardeball også. Men vi fikk da sjekket inn. Vi fikk rom i 11.etasje. Det var et helt greit rom :)

Vi tenkte egentlig å gå ut å spise, fordi hotellrestauranten ikke åpnet før klokka fem. Men det var så lang ventetid både på Egon og Fridays, så da gikk vi tilbake på rommet og ventet til restauranten åpnet i stedet. Den var i 34.etasje. Så det var DEN utsikten over Oslo! Og veldig god mat! Ikke veldig store porsjoner, men godt var det. Og veldig god vin :)

Det var litt ekkelt å ta glassheis opp, for folk, biler og alt anna ble veldig lite.

Så var det tid for konsert! Volbeat var veldig bra!! Iced Earth også. Veldig vellykket konsert!

Etter konserten gikk vi tilbake til hotellet og tok en tur opp i Sky-bar'en. Det var i samme etasje som restauranten, så fortsatt veldig bra utsikt og veldig høyt oppe.

Idag tok vi morgenen med ro, fikk Room-service-frokost opp på rommet og bare slappet av, før vi sjekket ut litt før klokka to. Så kjørte de fram bilen igjen og vi drog hjem.

Det har vært ei så bra helg! Kan ha flere sånne :)

Nå er det vel natta snart. Bare forberede litt til morgendagen. Jeg har lesedag i morgen, så da skal det leses og noteres for å forberede til oppgaven vi får på fredag. Jeg har igjen tre, små turer til Lillehammer, før det er juleferie, etter en uke med hjemmeoppgave.

Natta ! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits