LATE NIGHT BLOG..

Det ble kvelden idag også, ætterhårt! 

 

Jeg har studieuke denne uka, noe som er veldig behagelig. Helt greit å ikke måtte kjøre til Lillehammer ei uke nå og da. Så idag har jeg lest ei bok om å forstå samfunnsforskning. Jeg skal ærlig innrømme at det ikke er den morsomste boka jeg har vært gjennom, men noe har da festet seg. Det jeg fikk ut av den er vel i grunn at man skal ikke ta forskning som en fasit på hvordan samfunnet er. Forskning er ikke endelig. Resultatet av forskning er en forenkling av virkeligheten, noe stemmer bra et sted, mens det er helt ubrukelig et annet sted. Vær kritisk til forskning. Så får jeg tro jeg ikke er helt ut på åkeren. I morgen blir det lesing om teoridannelser, metoder og undersøkelser. 

Nå har jeg bestilt meg tre nye bøker. "Rakkerunger og englebarn" av Stein Erik Ulvund. Hørte om den på radioen her om dagen, og fikk lyst til å lese den. Også fikk jeg nyss om en annen bok som virket fin, "Stryk meg over håret" av Agnes Lovise Matre. Den tredje boka er "Ikke si det til noen" av Jon Gangdal. Det er historien bak Vågå-saken. Hvor jenta kommer med sin historie. Så da blir det litt annet lesestoff, som også er nyttig lesestoff. Ikke bare pensum hele tiden. (eller Sagaen om Isfolket, som by the way er SPENNENDE for tiden). Så gleder meg til disse detter ned i postkassa. Jeg har også "Mammas svik" og "Pappas prinsesse" liggende på vent, men jeg vet hva de er om. Og gruer meg litt til å begynne med dem. 

 
 

Nå er det natta snart, kjennes det ut som. Men er så kjedelig å legge seg også.. Og senga er såå kald mellom mandag og torsdag.. 

Til helgen skal vi endelig på hyttetur! Det kommer til å bli veldig godt  å komme seg bort ei helg. Det skal bli bare kos =) 

 

Jess.. Da får jeg vel finne senga, og møte kjekken min i drømmeland :) Natta! =) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits