Åvå bakka by night!

Da var det søndag, og nok ei helg er over. Denne uka har jeg hatt hjemmeeksamen, som jeg leverte på fredag. Så har vært veldig godt med ei helg uten skole! Eksamen skull eleveres både elektronisk og i papirutgave. Så på fredag drog jeg hjem en tur, for å skrive ut oppgaven, så skulle jeg sende den til Lillehammer. Da jeg kom oppat så fant Lars ut at han skulle en tur på Motorspeed.. På Lillehammer. Så da var det innom butikken at da, og hente oppgaven jeg akkurat hadde vært innom for å sende, for så å ta en road trip to Lillyhammer. Koselig med biltur da, og slippe å kjøre til Lillehammer. Men eksamen er nå levert, ingen veg tilbake!! 

På vei hjem stakk vi innom McDonalds. Alva har aldri vært på mc'ern før faktisk. Så hu gomle happy meal som bare det. Var nok gulerøttene og ballongen som var mest stas da. Koselig tur =)

 

Søtisene på tur ;) Alva satt bak meg da, og syns derfor ikke på bildet. Også sov hun på tur opp =) 

Lørdagen gikk med til en tur bort på kaffebesøk, vafler, babykos og lek. Koselig =) Da vi kom hjem gikk jeg løs på et blomsterbed som ikke har sett dagslys på mange år. Det ble forskjell gitt. Drev oppi der noen timer for å si det sånn. Foreldra til Lars kom på kaffe idag, MED noen blomster. Så fikk begynt å plante litt der idag. Det er fortsatt plass oppi der, så må fylle opp med mer etterhvert =) 


Før 


Etter rensking


Fått plantet litt =) 

Moro moro! 

 

Nå er det vel snart sengetid.. Alva sover, Lars sover sikkert. Han har hvertfall lagt seg, ettersom han skal opp grytidlig og til Oslo at i mårra. Jeg har leseuke, så tenkte å starte den med litt husarbeid ;) 

 

God natt! Og ha en fin uke =) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits